Головна » 2018 » Вересень » 18 » Зустріч з представниками ЄС
09:12
Зустріч з представниками ЄС
11 вересня 2018 р. Кам'янське відвідала делегація Представництва ЄС в Україні. Члени делегації зустрілися з представниками місцевого самоврядування, громадськими діячами, представниками малого та середнього бізнесу, діячами культури з метою інформування про європейські проекти - можливості для України та нашого міста. Але найцікавіша подія очікувала школярів-євроклубівців.
Учні шести шкіл міста взяли участь в захоплюючому змаганні - брейн-рингі від Представництва ЄС на європейську тематику, який провів Станіслав Корольков (координатор інформаційної компанії «Будуймо Європу в Україні»).

«Брейн-ринг на європейську тематику – це гра, яка допоможе в інтерактивний спосіб покращити знання про історію Європи, її політичне, економічне, культурне життя. Я бажаю інтелектуальній учнівській молоді міста Кам`янського успіхів у цій грі», – зазначила радниця з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні пані Вікторія Давидова. 

Члени євроклубів «Friendship» (СЗШ №23), «Сучасник» (СЗШ №12), «Меридіан» (СЗШ №13), «Victory» (СЗШ №30), «Unity» (СЗШ №22), «Європейська єдність» (гімназія №39) показали глибокі знання, командний дух та оптимістичний настрій, налаштованість на перемогу. Приємною несподіванкою стала велика кількість призів, які отримали не тільки переможці брейн-рингу. Раділи за своїх вихованців і вчителі-координатори євроклубів.
Сподіваємося на подальшу співпрацю з Представництвом ЄС в рамках проекту «Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні»!
Переглядів: 277 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar