Головна » 2017 » Січень » 25 » Звіт про проведення робочої наради міського методичного об’єднання вчителів фізичної культури
08:57
Звіт про проведення робочої наради міського методичного об’єднання вчителів фізичної культури
Відповідно до річного плану роботи міського методичного об’єднання вчителів предмета «Фізична культура» 20 січня 2017р.на базі  КЗ «СЗШ №23» відбулася робоча нарада  вчителів фізичної культури.
У заході прийняли участь:
  • методист методичного кабінету департаменту з гуманітарних питань міської ради Фіалко В.В.;
  • голова міського методичного об’єднання вчителів предмету «Фізична культура» вчитель Андрющенко Т.Г.;
  • вчителі предмету «Фізична культура» усього  -  38 чол., (відсутні-2чол.)
З метою надання практичних рекомендацій, щодо планування уроку фізичної культури та організаційно-методичного забезпечення системи фізичного виховання в загальноосвітніх навчальних закладах на нараду  була запрошена викладач кафедри основи теорії і методики фізичного виховання коледжу фізичного виховання Шаповал М.П.
У ході проведення наради були вирішенні наступні питання:
  1. Про підсумки  роботи міського методичного об’єднання вчителів за І семестр 2016-17 н.р.
  2. Визначено  основні  напрямки роботи  вчителів фізичної культури у ІІ семестрі у 2016-17 н.р. ( спортивно-масові заходи, семінари, перевірки, відкриті заходи), проведення спортивно-масових заходів серед учнів навчально-виховних закладів в рамках міського етапу шкільної Олімпіади у 2017 році.
  3. Інженер з охорони праці ДГП Печериця Н.А.  нагадала щодо   виконання нормативно-правових документів з питань безпеки під час проведення занять з фізичної культури і спорту та попередження травматизму серед учнів на уроках з фізичної культури і спортивно-масових заходах.
  4. Презентувала  досвід  роботи з питань  « Здоров’язбережувальні ресурси уроку фізичної культури» Липа Т.В.,  вчитель фізичної культури СЗШ №9.
  5. Керівник міського методичного об’єднання вчителів предмета «Фізична культура»,  вчитель Андрющенко Т.Г.  довела інформацію про підсумки міського заочного етапу Всеукраїнського конкурсу «На кращий інноваційний урок та урок фізичної культури з елементами футболу» та умови проведення очного туру.
  6. Обговорено  робота творчої групи  методичного об’єднання вчителів фізичної культури (участь у проектах, методичних засіданнях, створення сайту М/О вчителів фізкультури, участь вчителів, які атестуються в міських заходах) .
Усі питання робочої наради розглянуті колегіально та у повному обсязі.
За підсумками проведення  зібрання вирішили:
  • прийняти до безумовного виконання  вимоги  по організації та проведенню занять з предмету «Фізична культура», спортивно-масової та виховної роботи з учнівською молоддю навчально-виховних закладів в рамках міського етапу шкільної Олімпіади у 2017 році;
  • дотримуватися виконання нормативно-правових документів з питань безпеки під час проведення занять з фізичної культури і спорту та попередження травматизму серед учнів на уроках з фізичної культури та спортивно-масових заходах.;
  • на протязі навчального року,  з метою поширення  позитивного фахового досвіду та підвищення кваліфікації,  запровадити проведення майстер-класів, практикумів  досвідченими вчителями   та тих,  хто атестується;
  • керівництву методичного об’єднання  вирішити питання про створення сайту М/О вчителів фізичної;
Методист методичного кабінету ДГП      
В.В. Фіалко
Переглядів: 424 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar