Головна » 2018 » Листопад » 16 » Ігрові технології під час уроків технічної праці
08:37
Ігрові технології під час уроків технічної праці

15.11.2018 на базі КЗ «Середньої загальноосвітньої школи №38 ім.І.О.Секретнюка» (директор Шпачінська Н.Є. ) відбувся семінар-практикум вчителів технічної праці шкіл міста з теми «Методика використання підходу «навчання через гру» на уроках технічної праці».

Відкрила семінар методист  методичного кабінету при ДзГП Заіка Н.І., яка звернула увагу присутніх на методичні принципи і правила підготовки та проведення ігрових технологій. Директор школи Шпачінська Н.Є. презентувала діяльність закладу через формування технологічної  культури учня під час освітнього процесу. Пізнавальною для вчителів технічної праці стала презентація заступника директора з освітнього процесу Хамурди Н.В. щодо підготовки портфоліо вчителя. Під час уроку  вчителя  трудового навчання Савранця О.М.  в 7 -А класі за темою  «Деревина  як конструкційний матеріал» присутні ознайомилися з методикою забезпечення  ефективного зворотнього зв’язку з учнями шляхом впровадження ігрових технологій. Корисним для використання в роботі вчителів став «Методичний порадник вчителю» від бібліотекаря Лупало Н.Д. Під час семінару-практикуму вчителі ознайомилися з різновидами гурткової роботи з предмету «Трудове навчання». Родзинкою семінару стало практичне заняття з використанням інтернет-сервісу мультимедійних дидактичних вправ «LearningApps»,   на якому кожен учитель власноруч створив інтерактивну вправу.  Практичне заняття  провели директор школи Шпачінська Н.Є. та вчитель інформатики Бабич А.З. Позитивні емоції на учасників заходу надихнула екскурсія до  шкільної музейної кімнати з історії рідного краю. 

Під час круглого столу з обміну думок стосовно проведеного семінару вчителі в інтерактивному режимі створили «Колаж» заходів теоретичного та практичного блоку семінару.

Паралельно  з семінаром в онлайн режимі всі заклади освіти  міста отримали «Методичний порадник вчителю технічної праці»  та алгоритм створення нової вправи в сервісі «LearningApps».
Переглядів: 321 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar