Головна » 2017 » Листопад » 10 » Імідж сучасного навчального закладу
12:13
Імідж сучасного навчального закладу

Відповідно до річного плану роботи департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради на базі КЗ «СЗШ №4 ім. А.С. Макаренка» (директор Климова Н.А.) 08.11.2017 було проведено міський семінар – практикум для директорів загальноосвітніх навчальних закладів міста Кам’янського на тему «Імідж школи як ресурс інноваційного розвитку навчального закладу» за участю начальника департаменту з гуманітарних питань Онищенко Т.Я., завідуючої методичного кабінету Ващенко В.А., завідуючої кафедрою освітнього менеджменту КВНЗ ДОІППО, доктора наук з державного управління, доцента Романенко К.М., старшого викладача кафедри освітнього менеджменту ДОІППО Безени І.М.

В теоретичній частині семінару висвітлені питання:

  • Управлінський аспект функціонування навчального закладу  в умовах оновлення змісту освіти.
  • Імідж школи як ресурс інноваційного розвитку навчального закладу.
  • Здійснення експериментальної діяльності навчального закладу  - складова підвищення іміджу навчального закладу (робота СЗШ №4 в експериментальному проекті обласного рівня «Розвиток громадянських компетентностей в Україні в умовах загальноосвітньої школи»).

В практичній частині семінару директори шкіл відвідали фрагменти уроків, на яких шляхом інтеграції предметів показані наскрізні змістовні лінії, які формують у дитини ключові компетентності, інтегрують знання та допомагають створювати цілісну картину світу.

Також гості та учасники семінару-практикуму відвідали Музей історії освіти міста Кам'янського та приємно були вражені святом до Дня української писемності та мови «Наша мова солов’їна» за участю учнів початкової школи та ДНЗ №3 «Планета дитинства» (завідуюча Швайгерт Н.І.), СНВК №5 «Дніпряночка» (директор Полторакіна Н.Ю.).

Навчальний блок проводився у форматі тренінгу «Внутрішкільний контроль в навчальному закладі: нормативи та практика роботи».

В ході семінару директори шкіл обмінялися досвідом роботи по підвищенню іміджу сучасного навчального закладу.

Фото

Переглядів: 426 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar