Головна » 2018 » Вересень » 25 » Лепбукінг – на уроки трудового навчання
17:35
Лепбукінг – на уроки трудового навчання

20 вересня на базі СЗШ № 34 відбулося методичне віче фокус-групи вчителів обслуговуючої праці "Шляхи впровадження лепбукінгу як ефективного засобу навчання учнів на уроках трудового навчання".

Відкрила захід Ніна Заіка – методист МК при ДзГП, яка наголосила, що в умовах модернізації освіти учитель знаходиться в постійному пошуці нових дієвих методів і технологій навчання, які б допомогли йому сформувати особистість, спроможну нестандартно мислити, пропонувати і реалізовувати  різні ідеї. Лепбукінг – це своєрідне дослідження, проект, робота над яким сприяє вирішенню завдань сучасної освіти.

Керівник  ММО вчителів обслуговуючої праці Наталія  Пономаренко  в своїй доповіді розкрила переваги лепбукінгу як засобу навчання, спроектувала процес створення лепбука та показала практичні прийоми створення лепбука  для навчальної програми  "Трудове навчання. 5–9 класи" . Ганна Щербина – вчитель обслуговуючої праці СЗШ № 19, звернула увагу присутніх, що лепбукінг може бути формою представлення результатів проектування та показала  алгоритм створення леп буку на  уроці трудового навчання.

Підсумком роботи методичного віче стало вироблення методики покрокового впровадження лепбукінгу на уроках трудового навчання в школах міста та складання методичних рекомендацій щодо плану (змісту) лепбука.
Переглядів: 366 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar