Головна » 2016 » Листопад » 8 » Міське методичне об'єднання вчителів початкових класів
21:50
Міське методичне об'єднання вчителів початкових класів
4 листопада на базі колегіуму № 16 відбулося друге засідання методичного об’єднання вчителів початкових класів, темою якого було «Педагогічні проблеми соціалізації особистоситі в умовах демократизації суспільства: етапи, види, педагогічні стратегії». 
Методист Коваленко Т.О. проагналізувала виконання рекомендацій попереднього засідання та роботи між засіданнями. Керівником міського методичного об’єднання Одинцовою Г.В. були розглянуті  питання стратегічних орієнтирів освітньої політики України.
Вчителі початкових класів познайомилися з усіма педагогічними проектами, які впроваджуються в місті. Вчитель початкових класів НВО ліцею НІТ Повірена В.О. провела з учасниками засідання майстер-клас про організацію та проведення проектів в початковій школі, а вчитель  гімназії № 11 Слайковська Т.Б. поділилася досвідом щодо творчо-розвивальних технологій навчання та умов їх реалізації  в роботі з молодшими школярами. На засіданні також обговорили матеріали до проведення конкурсу знавців української мови ім. П. Яцика та конкурсу «Учитель року».
Переглядів: 432 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar