Головна » 2017 » Вересень » 26 » Міський семінар-практикум вчителів фізичної культури
07:50
Міський семінар-практикум вчителів фізичної культури

21 вересня  2017 року  відповідно до річного плану департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради  на базі КЗ СЗШ  №25  відбувся  міський семінар-практикум вчителів фізичної культури за  темою: «Патріотичне виховання учнів загальноосвітніх закладів у процесі фізкультурно-масової роботи»

Відкрила семінар методист   методичного кабінету департаменту з гуманітарних питань міської ради Фіалко В.В.  інформацією щодо нормативно-правових документів з  патріотичного виховання учнів у процесі фізкультурно-масової роботи в навчально-виховних закладах та ознайомила з  планом роботи семінару.

Яковенко Т.В., директор КЗ СЗШ №25, ознайомила учасників семінару – практикуму з візитною карткою школи та системою організації фізкультурно-оздоровчої роботи в навчальному закладі.

В практичному блоці семінару учасникам було запропоновано відвідати «Музей живого спорту»,  де в творчій та цікавій формі учні, під керівництвом вчителів фізичної культури Кутової В.В. та Бєлкіної Н.П.  продемонстрували улюблені види спорту.

У наступному блоці гості заходу  долучилися до практичних занять: відвідали інтерактивний тир  та стали учасниками гри в лазертаг.

Бєлкіна Н.П., вчитель фізичної культури  провела екскурсію «Доріжка спорту», під час якої ознайомила з ресурсами тренувального комплексу UNІSEF та парку «Щастя»,  який було нещодавно відкрито на 5-мікрорайоні лівобережної частини міста.   

Наступним етапом роботи стала екскурсія до селища Єлизаветівка на конеферму, де учасників семінару склали  ще одне випробування – КВЕСТ «Спорт заради розвитку». В підготовці і проведенні квесту  були задіяні вчителі фізичної культури Кутова В.В., Бєлкіна Н.П., Шутюк В.І.,  вчитель зарубіжної літератури Гринь Г.В., практичний психолог Нікітіна І.І., вчитель хореографії Двінський О.В.  Координували роботу заступники директора Бесєдіна І.Є. та Костриця О.Л.

В завершальному етапі  заходу  було визначено переможців КВЕСТу  і  підведення   підсумків  семінару.  За  результатами роботи  було наголошено, що  вчителі фізичної культури в нашому місті надзвичайно творчі, креативні,  по-справжньому захоплені своєю справою.   Всім учасникам семінару  побажали нових творчих злетів і перемог.
Переглядів: 384 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar