Головна » 2020 » Вересень » 21 » НА СТАРТІ НОВИЙ СЕЗОН У МІСЬКОМУ НАУКОВОМУ ТОВАРИСТВІ ДВ МАН УКРАЇНИ
13:53
НА СТАРТІ НОВИЙ СЕЗОН У МІСЬКОМУ НАУКОВОМУ ТОВАРИСТВІ ДВ МАН УКРАЇНИ
17 вересня 2020 року згідно річного плану роботи Департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради відбулася інструктивно-методична нарада з відповідальними особами ЗЗСО за організацію роботи з обдарованими учнями. Ситуація з  карантинними обмеженнями внесла корективи у проведення наради, яка відбулася в он-лайн-форматі та дистанційно змогла обєднати усіх учасників.
В он-лайн заході взяла участь Наталія Василівна Тягло, директорка  Комунального позашкільного навчального закладу Мала академія наук учнівської молоді Дніпропетровської обласної ради. Вона привітала усіх учасників конференції та подякувала за високий рівень результативності  учнів та наукових керівників в обласному етапі конкурсу-захисту за підсумками 2019- 2020 року. Також Наталія Василівна зазначила, що м. Кам’янське останні п’ять років утримує позицію  у трійці міст-лідерів з підготовки призерів обласного етапу конкурсу-захисту МАН. Під час виступу Наталія Василівна ознайомила усіх з регламентом діяльності ДВ МАН України у 2020-2021 н.р. та затвердженими новими Правилами проведення III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України.
Продовжила віртуальну зустріч, але з реальними завданнями методист методичного кабінету ДзГП  Наталія Володимирівна Луніченко, яка приділила ретельну увагу інформації про організаційні заходи та практичні результати роботи міського наукового товариства у 2019-2020 н.р. Під час презентації роботи міського товариства за звітний період проаналізовано  результати  проведення міського етапу конкурсу-захисту та надано рекомендації щодо організації роботи у 2020-2021 н.р. Також було представлено порівняльний аналіз участі членів МАН міста в I  та II етапах конкурсу-захисту за останні 3 роки.
Заступник директора з науково-методичної роботи КЗ «Технічний ліцей імені Анатолія Лигуна» Яна Петрівна Жучек ознайомила присутніх на онлайн-нараді з порядком реєстрації учнівської молоді міста на заочну форму навчання до ДВ МАН України та переліком необхідних документів. За значний внесок у популяризацію та організацію міських заходів  в рамках МАН України серед інтелектуально обдарованої учнівської молоді Я.П.Жучек отримала Подяку від Президента МАН України. Всі освітяни її вітають з нагородою.
Усі учасники наради отримали освітній маршрут щодо організації роботи з обдарованими учнями у 2020-2021 навчальному році, також відповідальним за роботу МАН у ЗЗСО  організаторами конференції було запропоновано  зворотній зв’язок з учасниками у форматі «Запитуйте-відповідаємо».
 
Переглядів: 127 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar