Головна » 2016 » Грудень » 23 » Нарада вчителів фізики та астрономії загальноосвітніх навчальних закладів м. Кам'янське
09:54
Нарада вчителів фізики та астрономії загальноосвітніх навчальних закладів м. Кам'янське
На черговому засіданні міського методичного об’єднання вчителів фізики та астрономії загальноосвітніх навчальних закладів одним з розглянутих питань стало питання підготовки учнів старшої школи до участі в незалежному зовнішньому оцінюванні з фізики та результати, які мали випускники 11-х класів у минулому році. За ініціативою департаменту з гуманітарних питань, ректорату ДДТУ на наради вчителів різних предметів  було запрошено викладачів місцевого університету. Нарада фізиків відбулась на базі  НВК «Загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад» №36. Від ДДТУ на нараді був присутній Таран В.Г.

Луніченко Наталія Володимирівна, методист методичного кабінету ДГП, надала аналітичну довідку щодо показників якості знань з фізики за результатами ЗНО-2016.  Учасники наради побачили на екрані рейтинг шкіл міста та якісні показники учасників ЗНО з фізики – випускників 2016 року. 

Таран Віталій Григорович, доцент кафедри фізики конденсованого стану ДДТУ, надав інформацію про особливості вступу випускників шкіл до вищих навчальних закладів, зокрема в ДДТУ. Докладно проаналізував теми шкільної програми з фізики, на які слід звертати увагу в процесі  підготовки учнів до складання ЗНО.

Під час обговорення актуальних питань щодо підвищення інтересу учнів до фізико-математичних навчальних предметів та якісної підготовки школярів до незалежних тестувань вчителі висловили своє бачення даної проблеми. Були прийняті методичні рекомендації за підсумками наради. 
Переглядів: 393 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar