Головна » 2019 » Січень » 14 » Нарада заступників директорів з НВР школи 1 ступеня
17:00
Нарада заступників директорів з НВР школи 1 ступеня

09 січня 2019 року на базі комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №44 відбулась нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи, які відповідають за початкову ланку  з теми «Нормативно-правові орієнтири діяльності закладу в умовах реформування освітнього процесу».

Нараду відкрила методист методичного кабінету при департаменті з гуманітарних питань Коваленко Т.О., яка привітала учасників зібрання, надала інформацію щодо оцінювання діяльності закладу, педагогічних працівників у зовнішній та внутрішній системі забезпечення якості загальної середньої освіти та сертифікації педагогічних працівників. У своєму виступі вона особливу увагу звернула на те, що одними з напрямів оцінювання внутрішньої системи забезпечення якості загальної середньої освіти є освітнє середовище та діяльність педагогічних працівників закладу освіти.

«Педагоги мають боротися зі шкільним булінгом, щойно помітили перші ознаки, не давати розвинутися до критичної стадії. Адже від цього залежить не тільки атмосфера в дитячих колективах, а й загальна мотивація до навчання» - розпочала свій виступ методист інклюзивно-ресурсного центру Мунтян В.О, висвітлюючи тему «Безпека в закладі. Роль вчителя». Зосередила увагу присутніх на усвідомленні поняття булінгу та виробленню алгоритму дій у різних випадках порушення дисципліни, конфліктних ситуаціях тощо.

Про підсумки проведення другого етапу ХІХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 2018/2019 навчальний рік доповіла  Одинцова Г.В., керівник міського методичного об’єднання вчителів початкових класів.

Біла О.В., заступник директора з НВР  КЗ СЗШ №44 висвітлюючи роль педагога у новій школі наголосила, що сучасний шкільний учитель зацікавлений в оволодінні новітніми методиками викладання та презентувала збірку сайтів «Де навчатися вчителям».

В кінці зібрання учасникам наради були вручені сертифікати, що засвідчують проходження курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників відповідно до концепції «Нова українська школа».

Переглядів: 331 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar