Головна » 2020 » Серпень » 19 » ПРАПОР ДЕРЖАВИ У НАШОМУ ЖИТТІ
15:16
ПРАПОР ДЕРЖАВИ У НАШОМУ ЖИТТІ
Щороку 23 серпня, за добу до святкування Дня незалежності, Україна відзначає День Державного Прапора. Дата була обрана на згадку про події 1991 року, коли до будівлі Верховної Ради група народних депутатів внесла синьо-жовтий стяг. Саме ж свято є відносно новим і було засноване указом президента України від 23 серпня 2004 року.
З нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 29-річниці незалежності України департамент з гуманітарних питань Кам’янської міської ради спільно з ЦТКЕУМ «Горицвіт» провели в серпні 2020 року міський онлайн-вернісаж «Прапор держави у нашому житті», відвідати який можна за посиланням: https://youtu.be/LekzeTkeikU
На вернісажі представлені роботи,авторами яких є як здобувачі освіти, так і педагоги закладів загальної середньої та позашкільної освіти ( СЗШ № 4, 7, 10, 18, 19, 22, 29, гімназій № 6, 11, 27, АЛ № 15, колегіуму № 16, НВК № 37, ДЕЦ, ФЮМ, БТДтаЮ, ЦТКЕУМ «Горицвіт»).
Метою челенджу є формування у дітей та підлітків почуття патріотизму, нового українця, що діє на основі національних та європейських цінностей, виховання поваги громадян до державних симоволів України.

Представники закладів освіти діляться зворушливими історіями, які пов’язані з державним стягом. Так, на одній з світлин зображений захід, на якому був присутній Почесний громадянин міста О.М. Михайлов, а на іншому фото міський голова А.Л.Білоусов вітає на фоні Державного Прапора здобувачів освіти під час відкриття міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»). Під рідним прапором наші діти навчаються та святкують, змагаються та мандрують, Державний прапор надихає на творчість учнів закладів загальної середньої та вихованців позашкільних закладів.
Всі учасники онлайн-вернісажу «Прапор держави у нашому житті» отримують подяки департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради.
Державний Прапор – це не просто символ України, це уособлення духу українського народу, що протягом віків боровся за єдину незалежну державу.
Сьогодні Україна проходить серйозний іспит на зрілість і патріотизм, громадяни суверенної та демократичної держави знову виборюють своє право жити в правовій, успішній і стабільній країні, самим вирішувати свою майбутню долю. Нехай символ України – Державний прапор – осяює наш шлях та надихає до нових успіхів у добрих справах задля розвитку України!
 
Переглядів: 170 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar