Головна » 2017 » Грудень » 12 » Про міську олімпіаду з інформатики (програмування) 2017 року
11:18
Про міську олімпіаду з інформатики (програмування) 2017 року

На базі НВО-ліцею НІТ в суботу, 09.12.2017 року, відбувся ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики (програмування) для учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів міста. До участі в олімпіаді очного туру були запрошені переможці та призери заочного туру цієї олімпіади.


Більше 50 учнів із ЗНЗ: технічного ліцею, НВО-ліцею НІТ, СЗШ № 9, 23, 28, 40, НВК № 13, НВК-гімназії № 11, гімназії № 39  стали претендентами на виборювання призових місць очного туру.  В день проведення олімпіади спеціальним електронним листом ДОІППО  було вказано паролі доступу до завдань цього етапу.

З початком олімпіади учасників, членів журі, оргкомітету та всіх присутніх привітала Луніченко Н.В., методист МК ДзГП. Перед учнями з вступним словом щодо процедури виконання завдань виступила Бондаренко О.О., заступник директора НВО-ліцею  НІТ.

Цього року спостерігалось підвищення кількості учасників олімпіади та якості їхньої підготовки. Найбільшу команду  учасників представляла НВК-гімназія № 11.

Компетентне журі, до якого увійшли авторитетні та досвідчені вчителі інформатики з технічного ліцею, НВО-ліцею НІТ, колегіуму № 16, СЗШ № 5, 9, 21, 23 ретельно та об’єктивно перевірило учнівські олімпіадні роботи. За підсумками роботи журі складено протоколи та попередня заявка на участь команди міста в ІІІ етапі олімпіади з інформатики. Участь у третьому етапі вибороли учні технічного ліцею, НВО-ліцею НІТ,  гімназії № 11.
Переглядів: 356 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar