Головна » 2016 » Грудень » 29 » Проект «Відкрита влада» в дії
07:27
Проект «Відкрита влада» в дії
Напередодні Нового 2017 року в рамках міського проекту «Відкрита влада» на базі НВК № 36 відбулася зустріч лідерів учнівського самоврядування та євроклубівського руху м. Кам'янського з міським головою А.Л.Білоусовим, заступником  міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, головою  Південної райдержадміністрації С.С.Колісніченко.

Зустріч мала назву «Моє місто – мої надії». І це невипадково. Адже більшість з нас, попри різні життєві плани, пов’яже свою долю з рідним містом.  Навіть якщо ми поїдемо за його межі,  то неодмінно будемо повертатися до рідних, друзів, у ті неповторні та незабутні місця, звідки  вийшли як людина, як особистість, як громадянин України.

Кожен кам’янчанин має надію на краще. Для цього у міста є все: насичений історичний шлях, вдале географічне розташування, потужний духовний, матеріальний та людський потенціал. Яскравим позитивним доказом тому став 3D фільм «Моє місто», переглянутий присутніми.

Зустріч було побудовано модератором Набієвою О.В., заступником директора НВК №36, спираючись на активну громадянську позицію учнівської молоді.

Оскільки на ній, за задумом, були присутні представники імпровізованих видавництв, таких як Інтернет = видання «Медичний портал», спортивний щотижневик «Арена», журнал «Cultural city», туристичний путівник «П’ять зірок», альманах «Освітній вектор», інформаційний збірник «Територія комфорту», газети «Еко-місто» та «Єврошлях», то  Олена Василівна  теж долучилася до цього формату. Як кореспондент видання «Світське Кам’янське»,  вона провела з представниками влади бліц-опитування «14 на 60».  Це додало яскравих фарб до уявлення молоді про особистості Світлани Сергіївни та Андрія Леонідовича. Легкі  питання бліц-опитування   та відверті відповіді гостей  дозволили молоді побачити представників влади м.Кам’янського з неофіційного, по-справжньому «домашнього» боку, створити дружню атмосферу, яка стала підґрунтям для подальшого конструктивного діалогу.

«Вільний мікрофон» за запитаннями лідерів учнівського самоврядування та євроклубівського руху відбувся за тематичними блоками: благоустрій, спорт, туризм, освіта, медицина, культура, екологія, Кам'янське-євпропейське.

У ході зустрічі було задано лише частину питань, що хвилювали молодь. Решту, дещо в  більшому обсязі,  міському голові було вручено   з надією отримати відповіді через ЗМІ або інтернет-ресурси.

По завершенню зустрічі колектив НВК №36 привітав всіх  з наступаючим 2017 роком. З найкращими та найщирішими побажаннями учні  школи показали вокально-хореографічну новорічну композицію та порадували  подарунками – власноруч зробленими півниками.
 
Микита Василик,
Президент Асоціації лідерів школи,
учень 10-Б класу НВК №36 
Переглядів: 412 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar