Головна » 2018 » Лютий » 19 » «Професійне зростання та розкриття потенційних спроможностей молодих педагогів засобами практичної діяльності»
17:36
«Професійне зростання та розкриття потенційних спроможностей молодих педагогів засобами практичної діяльності»

14 лютого 2018 року дошкільний навчальний заклад – центр розвитку дитини №27 «Орлятко» гостинно зустрів молодих спеціалістів – вихователів дошкільної освіти зі стажем роботи до 3-х років на семінарі-практикумі «Професійне зростання та розкриття потенційних спроможностей  молодих педагогів засобами практичної діяльності».

Метою семінару було удосконалення практичних вмінь вихователів шляхом залучення до роботи в творчих лабораторіях та майстер-класах за керівництвом педагогів-наставників, заохочення молодих педагогів до самоосвітньої діяльності.

Педагогічним колективом закладу дошкільної освіти № 27 «Орлятко» було проведено навчальні майстер-класи з організації та проведення інтегрованих занять, використання ігрових та інформаційно-комунікативних технологій в роботі з дошкільнятами.

Вихователь-методист Ніколіч В.О. ознайомила вихователів з нормативно-правовою базою сучасного вихователя та надала консультацію щодо планування освітньої діяльності за програмовим змістом чинних програм.

Інструктор з фізичної культури Дмитрук І.В. підготувала для молодих спеціалістів добірку рухливих ігор з дітьми, які можливо використовувати у вільний час та практично навчила методиці проведення.

Підсумком семінару було обговорення, на якому відзначено актуальність вибраної теми.  Всіма учасниками було прийнято рішення вдосконалювати власні методи, прийоми і засоби навчання, виховання та розвитку дітей дошкільного віку враховуючи передовий педагогічний досвід колег.
Переглядів: 338 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar