Головна » 2019 » Вересень » 6 » Серпневі зустрічі вчителів фізичної культури
12:49
Серпневі зустрічі вчителів фізичної культури

29 серпня на базі КЗ « СЗШ№23» Кам’янської міської ради пройшла  нарада вчителів фізичної культури.

На початку серпневої зустрічі методист методичного кабінету при ДзГП Фіалко Віра Володимирівна, щиро привітала колег з новим навчальним роком, побажала здоров’я і терпіння, творчості і задоволення від своєї праці та  підвела підсумки міської та обласної спартакіади серед школярів освітніх закладів міста, роботи вчителів фізичної культури у 2018-19 н.р, проаналізувала стан навчально-методичної, спортивно-масової роботи у закладах освіти міста.

Керівник методичного об’єднання  вчителів фізичної культури Андрющенко Тетяна Георгіївна, учитель  КЗ «СЗШ №23» підвела  підсумки проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості школярів за 2018-2019 н.р.

Освітяни розглянули ряд важливих питань щодо:

  • особливості викладання фізичної культури у 2019-2020 навчальному році, реалізації наскрізних ліній, ключових компетентностей у навчанні фізичної культури.
  • організації  та проведення Олімпійського тижня у 2019-2020 н.р.;   
  • організацію безпечного проведення занять з фізичної культури та забезпечення медико-педагогічного контролю за фізичним вихованням учнів;
  • про роботу школи «молодого вчителя»;
  • організаційні та методичні рекомендації щодо рухового режиму учнів .

Досвід роботи презентував переможець обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «На кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу» Воленко Дмитро Вадимович, учитель фізичної культури КЗ «СЗШ№5».

За підсумками серпневої наради  вчителям були надані рекомендації та проведений методичний флешмоб.

Переглядів: 207 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar