Головна » 2020 » Жовтень » 13 » СВЯТО МУЖНОСТІ, КОЗАЦЬКОГО ВИШКОЛУ ТА ЗВИТЯГИ
13:57
СВЯТО МУЖНОСТІ, КОЗАЦЬКОГО ВИШКОЛУ ТА ЗВИТЯГИ
В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.
14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна й День захисника України.

З цієї нагоди 12 жовтня на базі закладів освіти №21, 25, 44 відбувся фінальний етап змагань з військово-прикладного багатоборства серед учнів 9-11 класів закладів освіти міста ( СЗШ № 10, 19, 28, 38, 40, НВК АЛ №15, НВК гімназія №11, НВО ліцей НІТ, технічний ліцей) та 13 жовтня на базі футбольного поля ДЮФШ «Надія», за участю Кам’янського міського голови А.Л. Білоусова, пройшов урочистий парад-закриття  змагань.
Розпочався святковий захід традиційно під звуки Гімну України.В знак поваги перед пам’яттю і подвигом славних синів України — героїв небесної сотні й героїв АТО, присутні вшанували хвилиною мовчання.
Андрій Білоусов привітав всіх учасників зі святом і побажав міцного козацького здоров'я, незламної волі до перемоги та патріотичного духу, який допоможе долати будь-які перешкоди! Всім учасникам спортивного параду - наполегливої боротьби у змаганнях, козацького вишколу, гарту, доброго настрою, перемоги і миру!

Переможці змагань отримали Кубки, дипломи, грамоти та солодкі подарунки. За результатами змагань перемогу здобули:
І місце – команда КЗ СЗШ №25;
ІІ місце – команда НВО ліцею НІТ;
ІІІ місце - команда НВК АЛ №15.

Чудовим подарунком для гостей та учасників параду були виступи творчих колективів СЗШ № 30 «Кадетський вальс» панянок та кадетів та український танок колективу «Епатаж».
Свято пройшло яскраво та  урочисто.

 
Переглядів: 233 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar