Головна » 2017 » Березень » 27 » ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!
19:39
ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!

Інтернет-порталом рейтингу освітніх закладів України оголошено підсумки фотоконкурсу дошкільних навчальних закладів України «Кращий логопедичний кабінет ДНЗ»-2016.

Мета проведеного конкурсу: виявлення та пропаганда прогресивних методів естетичного оформлення приміщень ДНЗ, активізація педагогічних працівників у пошуках творчого підходу з питань естетичного оформлення приміщень для роботи з дітьми. Конкурс сприяв професійному спілкуванню із колегами із інших регіонів країни за допомогою мережі Інтернет.

Корекційні педагоги ДНЗ-ЦРД №31 «Барвінок» (зав. Дарадан Т.М.), як переможці міського та обласного етапів конкурсу, акцентували увагу на використанні у своїй професійній діяльності прогресивних інноваційних методів роботи. Здорова та прозора конкуренція Конкурсу спонукала його учасників до більш активної професійної життєвої позиції.

1 рейтингове місце серед 100 кращих ДНЗ України у загальному заліку конкурсу «Кращий логопедичний кабінет ДНЗ»-2016 отримала Гудим Наталія Володимирівна, вчитель-логопед комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) – центр розвитку дитини №31 «Барвінок» м.Кам'янське Дніпропетровської області.

Педагоги цього ж закладу Яковлєва Тетяна Іванівна, Шиян Ольга Василівна та Козявіна Оксана Володимирівна посіли відповідно 2-4 місця.

Тож нехай і у подальшому участь у таких конкурсах сприятиме підняттю професійного, культурного, духовного рівня працівників дошкільних навчальних закладів і відповідно самих закладів дошкільної освіти до самих високих стандартів, що неодмінно повинно виявитися на загальному підвищенні рівня дошкільної освіти.

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!!!

Переглядів: 406 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar