Головна » 2018 » Жовтень » 8 » Фінальний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів
10:22
Фінальний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів

З 25 до 27 вересня 2018 р. у м. Київ Національному центрі «Мала академія наук України» провела фінальний етап Всеукраїнського конкурсу дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів.

За програмою заходу  відбулися  захист дослідницьких робіт, пізнавальні екскурсії.

До участі в заході запрошувались автори дослідницьких робіт – переможці відбіркового етапу конкурсу у таких номінаціях: «Альтернативна енергетика», «Енергозбереження в побуті та навчальному закладі», «Звалища та довкілля», «Популяризація екологічно безпечного способу життя»

Бригадир Софія Олександрівна, учениця 8-А класу НВК–академічного ліцею №15 м.Кам’янського, (директор Ніколаєнко Л.П.) знаходилась серед  90 учасників та представляла наше місто у номінації «Популяризація екологічно безпечного способу життя».

Тема науково-дослідницька роботи «Запровадження заходів для підвищення екологічної культури та розробка рецептури органічного добрива з відсортованої органічної вторинної сировини», науковий керівник: Брич Катерина Анатоліївна, вчитель біології, географії та природознавства.

В даній роботі розглядалась проблема неефективності сміттєзбору на місцевому рівні та підвищення загальної культури городян з даного питання.

Працюючи над темою дослідження, були проведені моніторингові дослідження екологічної культури учнів, співробітників НВК-академічний ліцей №15 та мешканців 11 мікрорайону лівобережної частини міста Кам’янське, результатом роботи над даною проблемою стала розробка рецептури органічного добрива з вторинної сировини, визначили її перевагу над неорганічними та бактеріальними добривами. За підсумками проведеного дослідження учениця здобула почесне ІІІ місце на фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу науково-дослідницьких робіт для учнів 6-8 класів. Місто Кам’янське  пишається юною дослідницею!!!
Переглядів: 310 | Додав: SEP | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar