Головна » 2019 » Листопад » 18 » ГОТУЄМО ШКОЛЯРІВ ДО УЧАСТІ В ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ЗМАГАННЯХ З ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН
11:46
ГОТУЄМО ШКОЛЯРІВ ДО УЧАСТІ В ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ЗМАГАННЯХ З ФІЗИКО-МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН

Листопад та грудень  це період проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад ІІ етапу  з навчальних дисциплін для обдарованих учнів закладів освіти.

З метою надання конкретних рекомендацій вчителям математики закладів загальної середньої освіти на етапі підготовки дітей до міської математичної олімпіади на базі СЗШ №6 14 листопада 2019 р.   проведено методичну нараду та розглянуто низку питань саме з прикладною направленістю. 

З інформаційними онлайн-ресурсами  (для проведення тренінгів) з підготовки учнів до ІІ,ІІІ етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики, конкурсу-захисту учнів - членів МАН України ознайомила учасників наради  Луніченко Н.В.,  методист МК ДзГП.  Подберезна І.В., вчитель математики СЗШ №10,  керівник ММО, надала  роз’яснення рекомендацій ДАНО ДОР щодо підготовки учнів до міського, обласного етапів математичної олімпіади, учнівських робіт в ДВ МАН.  В практичному блоці  з  мультимедійною  презентацією олімпіадних математичних завдань ІІ, ІІІ етапів  Всеукраїнської учнівської олімпіади та методикою їх розв’язувань виступила перед вчителями Дерець Є.В.,викладач ДДТУ, вчитель математики технічного ліцею.  Досвідом  роботи за  інноваційними педагогічними технологіями з теми  «Уроки з комп’ютерною підтримкою як  необхідна і достатня умова якісної підготовки школярів до інтелектуальних змагань з дисциплін природничо-математичного циклу» поділилась  вчитель математики СЗШ №44  Ломакіна Л.М.

На завершення методичного заходу пролунали пропозиції від вчителів щодо формування команд на міську олімпіаду не за кількісним, а за якісним складом. Ця пропозиція    зазначена  в прийнятих  рекомендаціях  для  вчителів  математики ЗЗСО .

              

Переглядів: 177 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar