Головна » 2019 » Грудень » 5 » ПАЛІТРА П’ЯТИ КОЛЬОРІВ ЗДОРОВ’Я
12:28
ПАЛІТРА П’ЯТИ КОЛЬОРІВ ЗДОРОВ’Я

27 листопада ММО вчителів трудового навчання презентувало свій досвід роботи з обдарованими дітьми на обласному семінарі директорів та заступників директорів з НВР ЗЗСО «Розвиток обдарованої дитини в сучасному освітньому просторі» в розділі  - Практичний блок. Досвідом плекання обдарованості поділилися ліцей № 13 (директор Єфремова Л.С.) та спеціальна школа Гармонія (директор Вінник А.В.)

Методист методичного кабінету при ДзГП Заіка Н.І. в своєму виступі наголосила, що для життєвого успіху необхідні не самі знання, а вміння їх застосовувати на практиці відповідно до конкретної життєвої ситуації. Саме використання проектних технологій через формат майстер-класу і створює найсприятливіші умови для розвитку обдарованості учнівської молоді. Єдиною змістовною лінією трьох майстер-класів, що були продемонстровані присутнім, є здоров’язбережувальний аспект освітнього простору, який втілено в розроблений проект «П’ять кольорів здоров’я».

Перший майстер-клас «Палітра смаків вітамінного смузі» показали Куриненко С.В., вчитель обслуговуючої праці ліцею № 13, і Карабут Катерина, учениця 11 класу ліцею № 13, учасниця ІVетапу Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання. На очах присутніх було приготовано самий розумний продуктовий конструктор – СМУЗІ із 5 видів фруктів. Кожний учасник семінару з насолодою скуштував цей благородний напій.

Другий майстер-клас «Овочеві витівки 5 кольорів» продемонструвала Зубенко С.О., керівник гуртка «Декор: квіти,овочі», член батьківського комітету ліцею № 13. Чимало учасників семінару поїхали додому з креативними, яскравими букетами з овочів.

Кірін А.В., вчитель обслуговуючої праці спеціальної школи Гармонія, показала майстер-клас «Ізвілінг. Ростові квіти». Всі присутні з задоволенням сфотографувалися в ФОТОЗОНІ з ростових квітів , порадували себе ексклюзивними КВІТКАМИ-СВІТИЛЬНИКАМИ та взяли участь у виготовленні КВІТІВ-ГІГАНТІВ.

Таким чином через проектну діяльність в форматі майстер-класів ММО вчителів трудового навчання спрямовує свою діяльність на формування творчо обдарованої особистості.

Переглядів: 236 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar