Головна » 2019 » Грудень » 05

27 листопада ММО вчителів трудового навчання презентувало свій досвід роботи з обдарованими дітьми на обласному семінарі директорів та заступників директорів з НВР ЗЗСО «Розвиток обдарованої дитини в сучасному освітньому просторі» в розділі  - Практичний блок. Досвідом плекання обдарованості поділилися ліцей № 13 (директор Єфремова Л.С.) та спеціальна школа Гармонія (директор Вінник А.В.)

Методист методичного кабінету при ДзГП Заіка Н.І. в своєму виступі наголосила, що для життєвого успіху необхідні не самі знання, а вміння їх застосовувати на практиці відповідно до конкретної життєвої ситуації. Саме використання проектних технологій через формат майстер-класу і створює найсприя ... Читати далі »

Переглядів: 238 | Додав: pula | Дата: 05.12.2019 | Коментарі (0)

9 листопада 2019 року на базі КЗ «НВК «Гімназія №11 – спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов І ступеня – ДНЗ «Еврика» Кам’янської міської ради відбувся перший (зональний) тур всеукраїнського конкурсу « Учитель року – 2020» в номінації «Зарубіжна література». До нас завітали вчителі шкіл міста Дніпра та Магдалинівського району. Для проведення конкурсних випробувань в закладі було створено всі умови для повного розкриття творчого потенціалу конкурсантів. Учасники показали свої фахові знання з предмету, педагогіки, методики, психології, пройшли різні конкурсні випробування.

Нелегким був шлях до нагород. Коже ... Читати далі »

Переглядів: 156 | Додав: pula | Дата: 05.12.2019 | Коментарі (0)