Головна » 2019 » Грудень » 5 » ПЕРШИЙ (ЗОНАЛЬНИЙ) ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ « УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2020»
12:18
ПЕРШИЙ (ЗОНАЛЬНИЙ) ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ « УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2020»

9 листопада 2019 року на базі КЗ «НВК «Гімназія №11 – спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов І ступеня – ДНЗ «Еврика» Кам’янської міської ради відбувся перший (зональний) тур всеукраїнського конкурсу « Учитель року – 2020» в номінації «Зарубіжна література». До нас завітали вчителі шкіл міста Дніпра та Магдалинівського району. Для проведення конкурсних випробувань в закладі було створено всі умови для повного розкриття творчого потенціалу конкурсантів. Учасники показали свої фахові знання з предмету, педагогіки, методики, психології, пройшли різні конкурсні випробування.

Нелегким був шлях до нагород. Кожен етап був по-своєму цікавим, творчим, креативним. Але основне випробування для конкурсантів – урок у незнайомому класі. Учні 8-А, 10 та 11-х класів показали високий рівень знань, серйозну підготовку та знання текстів творів зарубіжної літератури (вірші Лі Бо, казка-повість Е. Т. А Гофмана «Малюк Цахес на прізвисько Цинобер», роман М.О. Булгакова «Майстер і Маргарита»), вміння аналізувати художній твір, висловлювати думку щодо прочитаного, працювати в групах.

За результатами проведених випробувань та на підставі рішень журі перемогу в першому (зональному) турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» здобула учитель з Магдалинівського району Воротнікова Людмила Іванівна

                

Переглядів: 156 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar