Головна » 2019 » Грудень » 19 » ВІТАЄМО ФІНАЛІСТА КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ»
16:08
ВІТАЄМО ФІНАЛІСТА КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ»

17-18  грудня 2019 р..  в м. Дніпро  відбувся відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» в номінації «Історія». На обласному етапі наше місто представляла переможниця зонального  етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» Зборець Світлана Вікторівна, вчитель суспільствознавчих дисциплін, спеціаліст вищої категорії, «вчитель-методист», кандидат історичних наук КЗ «Спеціалізована школа  з поглибленим вивченням іноземних мов І ступеня  – колегіум №16 » Кам'янської міської ради.

Різноманітні випробування фахової майстерності чекали на учасників конкурсу – це і «Методичний експромт», і «Практична робота», і «Тестування».

Під час випробування «Методичний експромт» Світлана Вікторівна представляла втілення своєї педагогічної ідеї «Наукові дослідження як інструмент критичного мислення» на уроці з всесвітньої історії в 10 класі «Друга світова війна. Голокост. Праведники народів світу». Вона змогла зацікавити журі своїми ідеями, науковими дослідженнями та пошуковою роботою.

«Практична робота» - і знову всесвітня історія 10 клас, тема «Знищення нацистами єврейського населення Європи». На цьому випробуванні вчитель демонструвала графічне втілення теми, використовуючи інтелектуальну карту.

Під час тестування  Зборець С.В. продемонструвала ґрунтовні знання з історії, педагогіки, психології, методики.

Світлана Вікторівна з гідністю витримала всі конкурсні випробування і ввійшла в п’ятірку фіналістів обласного (відбіркового) етапу конкурсу, який відбудеться 13-14 лютого 2020 року в селищі Солоне Дніпропетровської області.

Побажаємо перемоги нашій фіналістці.

                       
Переглядів: 202 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar