Головна » 2019 » Грудень » 2 » ЗМАГАЮТЬСЯ ЮНІ ЕКОНОМІСТИ
08:45
ЗМАГАЮТЬСЯ ЮНІ ЕКОНОМІСТИ

На виконання наказу департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 16.09.2019 року № 483/0/212-19 «Про проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад і турнірів з навчальних предметів у 2019/2020 навчальному році» 01 грудня 2019 року відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з економіки.

На міську олімпіаду були запрошені всі бажаючі учні 9-11 класів загальноосвітніх закладів освіти міста, які хотіли випробувати свої знання в галузі економіки. Олімпіада відбулася на базі комунального закладу «Середня загальноосвітня школа № 21» Кам’янської міської ради (директор  Головаха Л.М.). В школі були створені всі умови для якісної роботи учасників олімпіади.

Відкриваючи олімпіаду, завідувач методичним кабінетом Ващенко В.А., привітала її учасників, побажала успіхів та відмінних результатів школярам, а також провела інструктаж щодо виконання олімпіадних робіт.

Олімпіада проводилась серед учнів 9-11 класів, за формою і змістом була максимально наближена до формату зовнішнього незалежного оцінювання.

Зміст завдань умовно поділявся на три блоки: загальні поняття (І блок), мікроекономіка (ІІ блок), макроекономіка (ІІІ блок). Вони мали на меті перевірку рівня економічного мислення учнів, їх світогляду та вмінь користуватися набутими знаннями для вирішення типових життєвих ситуацій.

Під час виконання завдань школярі продемонстрували як знання теоретичного матеріалу, так і вміння аналізувати, порівнювати, застосовувати економічні закони на практиці.

Переможцями стали:  Міхальова  Мар’яна (10 клас, ЗЗСО № 35) та Логвінов Олексій (11 клас, Ліцей № 1)

Вітаємо з перемогою! Бажаємо с честю представити наше місто у ІІІ етапи олімпіади з економіки серед учнівської молоді.

             

Переглядів: 209 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar